A hidegen sajtolt sárgabarackmag-olaj élettani hatásai az olajban természetes módon megtalálható bioaktív összetevők (zsírsavak és egyéb komponensek) jelentős mennyiségének tulajdoníthatók. A mandulaolajjal megegyező hatású, hasonló összetételükből adódóan, így kiváló helyettesítő megoldást jelenthet a diófélékre allergiás egyéneknek. Egészségügyi előnyei közé sorolható a szív- és érrendszer, valamint idegrendszer támogatása, jótékony hatása lehet az emésztésre. Külsőleg történő alkalmazása esetén mélyen a bőrbe jutva, nagyszerű táplálást biztosít a bőrnek és hajnak egyaránt.
Külsőleg és belsőleg is alkalmazható
2,310 Ft – 8,240 Ft
a technológiai eljárásnak, valamint illékony vegyületeinek köszönhetően jellegzetes, aranysárga színű, marcipános illatú és ízű.
salátadresszing összetevőként, levesfeltétként, édesség- és süteményízesítésre, müzli ízesítésre
Összetevők: 100% sárgabarackmag.
Nyomokban tartalmazhat: mustármagot, dióféléket és szezámmagot.
Átlagos tápértékadatok: 100 g késztermékben:
Energia | 3433 kJ/820 kcal |
Zsír | 99,9g |
|
6,0g |
Szénhidrát | 0,02g |
|
0,001g |
Fehérje | 0,001g |
Só | 0,00g |
Tárolási javaslat: száraz, hűvös helyen, fénytől elzárva tartandó. Hűtőben tárolva az olaj zavarossá válhat. Ez egy természetes folyamat, a minőségére nincs hatással.
Szűretlen olaj, ezért használat előtt felrázandó!
Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig.
Úgy néz ki, hogy még nem helyeztél termékeket a kosaradba.
Termékek megtekintése.